|
Sumec v marináděDoba přípravy: 30 minut + marinování Počet porcí: 2 Ingredience:
Příprava:Připravíme si filety, odkostíme, omyjeme, osušíme a uděláme si marinádu, kterou natřeme mašlovačkou na celé filety ze všech stran a necháme aspoň 2 hodiny odpočinout (můžeme dát do igelitového sáčku a nechat odpočívat v lednici přes noc). Marináda: v misce smícháme šťávu z citronu, drcené pepře, sardelovou pastu, kopr, petrželku a mírně zalijeme olejem (ingredience na marinádu můžeme rozmixovat). Po odpočinutí dáme do pekáčku i s marinádou, na rybu dáme pár plátků másla a pod rybu tak 100 ml vody a dáme péct na 30 minut. Podává se s opečenými bramborami, s cibulí a pórkem. | ||||
Copyright © 2010-2024, Moravský rybářský svaz, z.s., p.s. Mohelno |