Pečený kapr na červeném víně Biftek z kapra Pstruh pečený ve smetanové omáčce Plněný kapr podle paní Rybákové Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu Cejn velký do křupava pečený Pstruh po mlynářsku Kapr s ořechovou krustou Candát v sýrovém těstíčku Štika na másle Sumec dle baštýře Jardy Sumec s křupavou krustou Sumec v marinádě Candát na roštu s vinnou pěnou Pstruh na roštu se zeleninovým salátem a studenou koprovou omáčkou Pikantní štika Siven na rozmarýnu a česneku Sumec pod zelenou dekou Treska v majonézovém kabátku Kapr na houbách Amur v bylinkovém těstíčku Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou Filety ze sumce s křenovou omáčkou a kořenovou zeleninou Filátko ze sumce na cibulkové pěně Rybí polévka Zavináče (pro opilce) Treska s cuketou Treska zapečená s bramborem Aljašská treska v županu Kapr v alobalu Lín s cibulovou krustou Lín s hříbkovou omáčkou