Archiv receptů

Pečený kapr na červeném víně
Biftek z kapra
Pstruh pečený ve smetanové omáčce
Plněný kapr podle paní Rybákové
Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu
Cejn velký do křupava pečený
Pstruh po mlynářsku
Kapr s ořechovou krustou
Candát v sýrovém těstíčku
Štika na másle
Sumec dle baštýře Jardy
Sumec s křupavou krustou
Sumec v marinádě
Candát na roštu s vinnou pěnou
Pstruh na roštu se zeleninovým salátem a studenou koprovou omáčkou
Pikantní štika
Siven na rozmarýnu a česneku
Sumec pod zelenou dekou
Treska v majonézovém kabátku
Kapr na houbách
Amur v bylinkovém těstíčku
Candát na másle s bramborovým salátem a červenou řepou
Filety ze sumce s křenovou omáčkou a kořenovou zeleninou
Filátko ze sumce na cibulkové pěně
Rybí polévka
Zavináče (pro opilce)
Treska s cuketou
Treska zapečená s bramborem
Aljašská treska v županu
Kapr v alobalu
Lín s cibulovou krustou
Lín s hříbkovou omáčkou



Copyright © 2010-2024, Moravský rybářský svaz, z.s., p.s. Mohelno